Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>>

30% Έκπτωση Hotel & Ferry

30% Έκπτωση Hotel & Ferry

Σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρουμε έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο.

Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια από 12/06/23-30/09/23, στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής, για τα δρομολόγια:

  • από/προς Πειραιά για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο
  • από/προς Καβάλα ή Θεσσαλονίκη για Λέρο (έως 03/09/2023), Χίο, Λέσβο και Σάμο
     
  • Ισχύει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών εκτός από τη SUPER & SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, στα Ι.Χ. και στις μηχανές.
  • Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.
  • Τα εισιτήρια μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία (εντός της περιόδου που ισχύει η προσφορά), καθώς και να ακυρωθούν με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας. Δεν μπορούν να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας.
  • Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.
  • Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.


Για τις online κρατήσεις, πρέπει να γίνει η επιλογή της προσφοράς HOTEL AND FERRY 30% στο πεδίο "Έκπτωση" (στους επιβάτες και αντίστοιχα στα οχήματα).

Εναλλακτικά, κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλ. κέντρο κρατήσεων 210 8919800 ή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή