1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
 2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

30% Έκπτωση Hotel & Ferry

30% Έκπτωση Hotel & Ferry

Σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρουμε έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι, Λέρο & Κω.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/2024 έως 30/09/2024 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι διαδρομές που ισχύει η έκπτωση είναι:

 • από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω
 • από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο
 • από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο
 • Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές

   
 • Δεν ισχύει για τις κατηγορίες θέσεων επιβατών SUPER & SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.
 • Τα εισιτήρια μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία (εντός της περιόδου που ισχύει η προσφορά), καθώς και να ακυρωθούν με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας. Δεν μπορούν να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας.
 • Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.
 • Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.


Για τις online κρατήσεις, πρέπει να γίνει η επιλογή της προσφοράς HOTEL AND FERRY 30% στο πεδίο "Έκπτωση" (στους επιβάτες και αντίστοιχα στα οχήματα).

Εναλλακτικά, κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλ. κέντρο κρατήσεων 210 8919800 ή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή