1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
 2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Online Κράτηση & Web Check-in

Καλώς ήλθατε στο Σύστημα Online Κρατήσεων Γραμμών Εσωτερικού της Εταιρείας μας. Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις θέσεων μετάβασης και επιστροφής σε όλα τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετεί.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της κράτησης, είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε πληρωμή (χρέωση κάρτας ή μέσω Paypal), για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (e-Ticket)
  Έχετε τη δυνατότητα, 48 ώρες έως και 2 ώρες πριν την αναχώρησή σας, να παραλάβετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή, στο e-mail, στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας.
  Κάντε WEB Check-in για να παραλάβετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια, με τα οποία μπορείτε να επιβιβαστείτε στο πλοίο.
  Κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο.
   
 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
  Η παραλαβή των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει αποκλειστικά από τα συνεργαζόμενα Λιμενικά Πρακτορεία της Εταιρείας στην Ελλάδα, στο λιμάνι αναχώρησης, το αργότερο δύο ώρες πριν την αναχώρηση.
  Προκειμένου να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει - απαραιτήτως - να έχετε μαζί σας τον Αριθμό Κράτησης και την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο.
 • Εάν είστε δικαιούχος έκπτωσης, θα πρέπει να έχετε επιπλέον μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
 • Εάν είστε κάτοχος Eurail/Interrail Pass θα πρέπει να έχετε επιπλέον μαζί σας το ισχύον σιδηροδρομικό σας εισιτήριο (π.χ. Eurail/Interrail Greek Islands Pass).


Οι ιστοσελίδες είναι πιστοποιημένες και προστατεύονται από τυχόν υποκλοπές με τεχνολογίες της εταιρείας DigiCert, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξυ άλλων τα εξής:

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία που διακινούνται μέσω Internet παραμένουν ασφαλή και ΔΕΝ μπορούν να υποκλαπούν. Επίσης, η πολιτική της Εταιρείας για τα προσωπικά δεδομένα, σας κατοχυρώνει από οποιαδήποτε διαρροή των στοιχείων αυτών. Η Εταιρεία συλλέγει μόνο όσα στοιχεία απαιτούνται από την Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία για την έκδοση των εισιτηρίων. Τα στοιχεία αυτά σε καμμία περίπτωση δεν παραδίδονται σε τρίτους. Επίσης, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν καταχωρίζονται στην Εταιρεία μας, καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω της σελίδας της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση e-mail: helpdesk@attica-group.com ή στα τηλέφωνα: 

 • Αθήνα - Τηλ. 210-8919800 (καθημερινά 08:00-22:00)

 • Λεωφ. Δημοκρατίας 11, 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη - Τηλ. 2810-347180, 308000

Δείτε τους Γενικούς Όρους Ταξιδίου εδώ.

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή