1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Η BLUE STAR FERRIES στέκεται δίπλα στην κοινωνία της Σάμου

Παροχή έκπτωσης 50% για τις μετακινήσεις επιβατών και I.X οχημάτων .

H Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, θέλοντας να σταθεί αρωγός στο νησί της Σάμου και στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020, παρέχει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων, για την περίοδο από 2/11/20 έως 30/11/20, προκειμένου να διευκολυνθούν οι άμεσες μετακινήσεις από και προς το νησί, όσων έχουν την ανάγκη να ταξιδέψουν, για να επισκεφθούν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. 

Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες του νησιού, θα αυξήσει τα δρομολόγια του Φ/Γ-Ο/Γ Blue Carrier 1, ώστε να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των φορτίων.
Η Blue Star Ferries για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα. Η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί λυδία λίθο τόσο για την κοινωνική συνοχή και την αντιμετώπιση εκτάκτων συνθηκών στα ελληνικά νησιά, όσο και για την ανάπτυξη των νησιωτικών οικονομιών. 

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως. 
 

Καλλιθέα, 2 Νοεμβρίου 2020

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή