1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

16 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών

16 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών γιορτάζεται κάθε χρόνο το 3ο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, με το φετινό παγκόσμιο ραντεβού να δίνεται στις 16/9. Στη χώρα μας την πρωτοβουλία συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA).

Αυτή τη μέρα άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο «συναντιούνται», ενώνουν καρδιές και χέρια με στόχο να καθαρίσουν τις παραλίες, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τον σεβασμό προς τη θάλασσα και τις ακτές. Ένα κοινό όραμα για το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Αυτό το όραμα μοιράζεται και η Attica Group με τις Περιβαλλοντικές «αποΔΡΑΣΕΙΣ». Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Attica Group “ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”, έχουμε ολοκληρώσει πλέον 5 πετυχημένες δράσεις απορρύπανσης του βυθού και των ελληνικών ακτών στη Νάξο, στην Κω, στη Σαντορίνη, στην Πάρο και στη Λέσβο, σε συνεργασία με τους εθελοντές της Περιβαλλοντικής οργάνωσης Aegean Rebreath. Στόχος μας; Η έμπρακτη συνεισφορά και η ευαισθητοποίηση. Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες αποΔΡΑΣΕΙΣ που θα ακολουθήσουν!

Η θάλασσα είναι η πύλη για ατελείωτες ανακαλύψεις. Ας τη φροντίσουμε για όλες τις εμπειρίες που περιμένουν!

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή